II Ruta d'Orientació Vilamajor

22 d’abr. 2012, 10:02 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 22 d’abr. 2012, 23:35 ]
Diumenge 22 d'abril de 2012

Aquest matí els Club Excursionista Caminaires de Vilamajor hem organitzat la II Ruta d’Orientació Urbana a Sant Antoni de Vilamajor com a activitat dins de la Setmana Cultural.

Més de seixanta persones ens trobàvem al costat dels porxos del parc de Can Sauleda per fer les inscripcions corresponents a partir de quarts de deu del matí. A les 10 en punt, sortien els tres primers equips i, en un interval de 3 minuts, la resta d’equips fins al dissetè.

A partir d’aquest moment, amb el mapa del municipi amb les fites marcades, havíem d’aconseguir en el mínim de temps possible trobar-les totes. Per tant, en mig del mercat, les parades de la fira d’artesans, la presentació de la botifarra de Vilamajor i la cervesa del Montseny, també hi havia tot de gent amb un mapa a la mà, descobrint Sant Antoni de Vilamajor des d’una altra perspectiva.

Acompanyats tot el matí per un núvols que amenaçaven pluja hem pogut descobrir nous indrets del poble que alguns no coneixien i d’altres no recordaven. Després de noranta minuts de córrer pels carrers, arribava el primer equip. A partir d’aquí la resta de participants hem anat arribant a la meta, cadascú amb temps diferents, però satisfets d’haver-ho aconseguit. Allà ens esperava una gran rebuda i un obsequi per la participació.

Esperem ja la cursa d’orientació del proper any per poder veure altres racons de Sant Antoni i que molta més gent hi pugui participar. Fins la propera.

Ċ
Usuari desconegut,
22 d’abr. 2012, 10:02