1ª Etapa de "Baixem La Tourdera". Diumenge 22 de setembre

2 de set. 2019, 15:13 publicada per Florentino Ibañez   [ actualitzat el 2 de set. 2019, 15:15 ]
Aquest setembre comencem una nova activitat del club: " Baixem La Tourdera".
Aquesta ruta es farà en diferents etapes i serà necessari el recolçament d'un autocar, com ja hem fet en altres activitats del club.
Les places són limitades ( 40 places) i serà nocessari omplir un formulari. El preu pel soci serà de 10 € i el no soci 15€.Data límit d'inscripcio: Dimarts 17 de setembre.

El primer tram de la Tourdera, és de bon fer en aquesta època per ser un  camí força ombrívol, amb fonts, cascades i la remor de la Tordera de fons.
Començarem, com no pot ser d'altre manera, a la Font Bona, naixement del riu, i baixarem fins arribar al poble del Montseny.
La ruta tè un bon desnivell de baixada, però la majoria del camí passa per corriols i pistes ben acondicionades i senyalitzades. El paisatge imponent del Montseny suavitzarà segur aquesta baixada.
Arribats al creuament de la carretera de Collformic amb el poble de Montseny farem una petita variant de la ruta per acostar-nos a l'Estela Megalítica de La Sitja del Llop. Es creu que es tractava d'un menhir, d'uns 5000 anys d'antiguitat, amb inscripcions en forma de cercles concèntrics i semicercles de tipus religiós o astronòmic.
Es va trobar ajaguda a La Calma formant part de la barraca d'en Ramon, al Turò del Poliol.

DADES PRÀCTIQUES:
DIA: 22 de setembre de 2019
SORTIDA: 6.20 h. pàrquing del triangle
TRANSPORT: Cotxes particulars fins el poble de Montseny, allà ens esperarà  un autocar que ens portarà a Sant Marçal
Cal portar esmorzar.
A l 'acabar la caminada, qui vulgui  pot portar el pic-nic i entaular-se  a l'àrea d'esplai de les Feixes del Vilar a prop del poble del Montseny

 DADES TÈCNIQUES:
DIFICULTAT: Moderada
TEMPS: 4- 4:30 h.
LLARGADA: 10 800m.
DESNIVELL: 254+ 854-
Portar pals pots ser de gran ajut.
Mès informaciò a www. tourdera.cat


Cliqueu per omplir el formulari:

Comments