2ª Etapa de " Baixem La Tourdera". Diumenge 17 de novembre de 2019. Montseny-Sta. Mª de Palautordera

4 de nov. 2019, 7:24 publicada per Florentino Ibañez   [ actualitzat el 4 de nov. 2019, 8:09 ]
Aquesta serà una etapa de contrastos. Començarem en plena muntanya del Montseny, al curs alt de la Tordera, i acabarem al pla de Palau al seu curs mitjà.
En consequència tindrem dues parts de l'excursió ben diferents, la primera amb el desnivell positiu més alt de totes les etapes de la ruta i una segona amb un suau descens cap a Palau.
També és l'etapa on ens allunyarem més del llit del riu per dues raons principalment: 1ª. No podem accedir a moltes zones de la part baixa de la conca en ser terrenys de propietat privada i 2ª hi ha diverses zones de protecció del tritó del Montseny, especie endèmica que només es troba al nostre massís. Nosaltres, però, farem una petita dreçera a la sortida de La Costa del Montseny.
Començarem la ruta al poble del Montseny per dirigir-nos a La Costa on esmorzarem, tot seguit baixarem fins a Santa Magdalena a Mosqueroles, castell de Montclús, S. Esteve i S. Maria de Palautordera on finalitzarem aquesta segona etapa.

DADES PRÀCTIQUES:
DIA: 17 de novembre de 2019 
HORA: 7 h 30 m
SORTIDA: parquing del triangle
TRANSPORT: En aquesta etapa el transport es farà amb cotxes particulars.Una vegada en el pàrquing del triangle veurem la disponibilitat de cotxes que hi ha ja que  uns  es quedaran a Palau i amb la resta de cotxes anirem tots els caminaires fins al poble del Montseny
......... ( a Palau deixarem els cotxes a la rambla dels Paissos Catalans i anirem fins l' aparcament del poble de Montseny)

Cal portar esmorzar 
Els pals poden ser de gran ajuda

DADES TÈCNIQUES:
DIFICULTAT: Moderada
TEMPS: 4:30 -5h.
LLARGADA: 14.200 m.
DESNIVELL: 430+ 750-

S'entén que els participans en la sortida donen el seu consentiment per a què les imatges que es facin durant la caminada puguin publicar-se a com informació pròpia del CEC. Vilamajor 


Comments