Sant Antoni de Vilamajor- Mosqueroles

3 de nov. 2015, 8:41 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 3 de nov. 2015, 11:41 ]Benvolguts caminaires

Ja tenim la propera sortida a la vista. Com ja us vaig informar serà de Vilamajor a Mosqueroles i és la primera sortida que faren dins de la nova activitat que té per nom El Camí.

Una vegada arribem a Mosqueroles un autocar ens portarà de tornada a S. Antoni.

Torno a recordar que per poder realitzar la sortida fan falta un mínim de 35 persones. L' autocar és de 55 places.L'adjudicació de places serà per ordre d'enviament del formulari.

Hora de sortida:

 • Diumenge, 22 de novembre de 2015
 • Hora:  8h.

Lloc de trobada:

 • Plaça de la Vila.

Dades tècniques:

 • Dificultat tècnica baixa/mitjana. Cal tenir en compte la distància a recórrer.
 • Recorregut: 12 km aprox
 • Temps del recorregut. Entre 3h-3:30 h

Material que cal portar:

 • Aigua. 
 • Calçat adequat.
 • Esmorzar.
 • Recomanable els bastons.
Preu de la sortida: Portar l'import just
 • Socis 6 € 
 • No socis 10 €

FORMULARI


EL CAMÍ DEL MONTSENY

El Camí és una ruta de senderisme cultural que, amb un traçat continu i senyalitzat, enllaça camins i rutes existents de totes les comarques i illes de parla catalana, permetent-te conèixer vivencialment la cultura, la història, el paisatge i les gents de cada terra.

Està pensat per a tots els públics, ja que cadascú es pot fer les etapes a mida.

El Camí es va iniciar l'any 2003 i consta d'uns 4.750 Km (camí troncal o principal, senyalitzat amb la marca vermella), més els brancals que aprofundeixen en la resta de municipis de cada comarca (marca groga) i que es van creant progressivament.

Pensat per a tots els públics i edats, amb un grau de dificultat majoritàriament baix o mig, cadascú se'l pot fer a la seva mida i nivell.

El Camí uneix tots els caps de comarca, prenent una forma de 8 irregular que es creua a Montserrat, visitant els pobles per conèixer en primera persona la seva gent, la seva realitat i iniciatives socials, la cultura, l’art, els costums, les festes i tradicions, la geografia, els paisatges, la natura,...

El Camí del Montseny :

El Montis Signi (la Muntanya del Senyal) El massís del Montseny, més enllà del seu valor biològic i paisatgístic, ha exercit durant segles de motor econòmic del nord-est del Principat, una activitat humana que ha unit la gent de tots els seus vessants. Avui en dia encara és ben viu tot el patrimoni social i cultural que ha nodrit la seva història. El Camí dels Països Catalans la ressegueix tot...

 

El CEC. Vilamajor Proposa fins al juliol les següents etapes del Camí del Montseny:

Dia 

Activitat

24 de gener 2016

 Mosqueroles- Riells. 16 km

 13 de març 2016

Riells – Arbúcies. 20 km

 10 d’abril de 2016

 Arbúcies – Viladrau. 15,3 km


Per poder realitzar aquesta activitat es necessita llogar autocars .

Perquè surti  el més econòmic possible la sortida hauria de comptar amb un mínim de participants. Estimen aquets número en 35 . També hi haurà un límit de places que dependrà de la capacitat de l’autobús. Les places se adjudicaran per ordre d’inscripció. 

Per veure si la sortida es pot fer, rebreu un formulari que se haurà de contestar en un temps determinat, en cas de que el número de persones interessades no arribi al mínim, la sortida serà anul·lada.

Aquesta activitat és una bona manera de que coneguem  el nostre país .Esperem que tingui una  bona acollida.

Més informació en :

http://www.elcami.catComments