Castanyer de Can Cuch. Diumenge 11 de novembre

Hem realitzar l'excursió del la secció "sortides familiars" del CECV, a l'emblamàtic castanyer de can Cuc.

Hem sigut una bona colla que hem fruit d'un matí agradable. L'amic Pere ha fet les delícies de petits i grans fent-nos resseguir corriols gens convencionals però amb molt d'encant. 

El salt d'aigua i el caminoi a la vora del riu, han estat al.licients d'una caminada que, lògicament, el plat fort era la visita al magnífic castanyer, arbre monumental i patrimoni natural del nostre País.

Els que no el coneixien han quedat bocabadats amb la seva grandària i tots hem gaudit d'alló més al seu redós. Després de reposar forces i fer-nos unes fotos hem refet el camí, cap els vehicles.

Podeu veure unes fotos que, de ben segur, us agradaran. Qui vulgui pot enviar alguna foto, que reenviarem en aquest mateix correu, a la resta de caminaires que, avui, ens heu acompanyat.

Us recordo que el proper diumenge dia 16 de desembre, la secció 100 cims del CECV ha organitzat una excursió a la Creu de Gurb (Osona). Les característiques d'aquesta sortida, de dificultat baixa, permeten que podem assistir-hi tots els que, avui ens hem aplegat al voltant del Castanyer de can Cuc. Us enviarem més informació.

Salutacions a tots i fins la propera.
CECV- Secció Sortides Familiars.